چرا پیاز بخوریم؟
ساحل ادب
ادبی-اجتماعی

 

کد خبر: ۲۵۱۰۳۰
تاریخ انتشار: ۲۴ خرداد ۱۳۹۱ - ۱۳:۰۴
به گفته يك كارشناس تغذيه، مصرف پياز علاوه بر نقش موثر در رشد و سلامت استخوان‌ها، مقابله با عفونت‌ها و سرطان‌ها، قند و كلسترول خون را نيز كاهش مي‌دهد.

يوسف نقيايي در گفت‌وگو با ايسنا با بيان اين مطلب، افزود: پياز حاوي ويتامين c، كلسيم و فسفر به مقادير متوسط است كه مي‌تواند در رشد استخوان‌ها و سلامت آنها نقش موثري داشته باشد، پياز همچنين حاوي مقداري گوگرد است كه به كاهش عفونت‌ها كمك شاياني مي‌كند.

وي با تاكيد بر مصرف پياز در وعده‌هاي غذايي، اظهار كرد: ميزان انرژي در پياز پايين و حدود 38 كيلو كالري در 100 گرم است.

اين كارشناس تغذيه با اشاره به وجود ماده‌اي به نام گلوكزين در پياز تصريح كرد: اين ماده‌ خواصي شبيه انسولين دارد و مي‌تواند در افراد ديابتي كمك بسيار خوبي در كاهش گلوكز يا قندخون باشد، پياز همچنين كاهش دهنده كلسترول و چربي‌هاي خون است.

وي افزود: پياز همچنين حاوي آنتي اكسيدان‌هاي بسيار موثر و مفيد نظير مواد فنولي و پلي فنولي است كه خاصيت ضد ميكروبي، ضد ويروسي و ضد قارچي دارد و مي‌تواند كمك بسيار موثري براي سيستم ايمني بدن در از بين بردن مواد عفونت‌زا باشد.

اين كارشناس تغذيه در خاتمه خاطرنشان كرد: اين سبزي، همچنين حاوي مقدار كمي آنتي‌اكسيدان از نوع فلاونوئيد مانند آنچه در چاي سبز و سويا وجود دارد، است كه مي تواند از اين طريق خواص ضد سرطاني خود را اعمال نمايد.

 



نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:






ارسال شده در تاریخ : دو شنبه 29 خرداد 1391برچسب:, :: 19:10 :: توسط : زرین

درباره وبلاگ
به وبلاگ من خوش آمدید
موضوعات
آرشيو وبلاگ
نويسندگان
پيوندها

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان ساحل ادب و آدرس samiapoor.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





انجمن وبلاگ نویسان جهرم